Tvrtka Marina Commerce d.o.o.

sa sjedištem u Puntu osnovana je 1995. g. U trenutku osnivanja poduzeća asortiman se sastojao većinom od rezervnih dijelova vezanih za servisno održavanje plovila. Već u prvoj godini djelovanja kao samostalna trgovina, ponudu smo proširili na veliki broj artikala vezanih uz brodice i njihove vlasnike. Danas brojimo preko 10000 artikala, nudimo veliki broj brandova gotovo svih najboljih proizvođača u nautičkoj branši na svjetskoj razini. Ono što vam mi nudimo i sigurno je naša prednost je to da ukoliko nemamo nešto što vama treba u našoj ponudi, učinit ćemo sve da proizvod nabavimo i zadovoljimo vaše potrebe ili vas uputiti gdje pronaći traženu robu. Prodavači u našoj trgovini nisu samo prodavači već su i savjetnici te su vrlo kompetentni u pogledu uporabe i primjene proizvoda u ponudi. U svakom trenutku možete dobiti savjet kako nešto izvesti a da bude sigurno i dobro napravljeno. Posjedujemo certifikat ISO9001 već dugih 14 godina što jamči da je naš rad pouzdan, sistematičan i okrenut kupcu u najvećoj mogućoj mjeri. Uvozni asortiman proizvoda možete vidjeti i kupiti osim u našoj trgovini i na Zagreb Boat Show koji se održava svake godine krajem veljače i Biograd Boat Show koji se održava svake godine krajem listopada. Web trgovinu našeg poduzeća svakodnevno nadopunjavamo novim artiklima no vjerojatno nikada nećemo moći obuhvatiti svih 10-tak tisuća artikala koje posjedujemo. Iz tog razloga ukoliko trebate nešto čega nema na ovim stranicama slobodno nas nazovite ili kontaktirajte email-om na commerce@marina-commerce.hr. Ukoliko vam možemo pomoći na bilo koji način biti će to naše zadovoljstvo.

Naša moderno uređena trgovina radi tokom cijele godine, a od sada na web shopu 0-24 svaki dan u godini.

 

Iz ponude

 

Vrhunsko nautičko suđe i tekstil Marine Business

Ovlašteni smo uvoznici vrhunskog nautičkog suđa i tekstila nadaleko poznatog španjolskog proizvođača Marine Business.

Dekoracije i mornarska odjeća Batel S.L.

Također od 2012. godine smo ovlašteni uvoznici španjolskog proizvođača dekoracija i mornarske odjeće Batel S.L.

Wipe it nano spužve

Distribuiramo Wipe it nano spužve

 

Naša povijest

 

2010

Suosnivači smo Hrvatske Udruge Nautičke Trgovine koja je osnovana na osnivačkoj skupštini u Splitu 27.11.2010 okupivši među sobom renomirane trgovine nautičke branše od Pule, Rijeke, Krk, Zadra i Šibenika pa sve do Splita.

Osnivači Udruge su: Adriana Nautica d.o.o. Pula, ; Boltano d.o.o. Split, Dang d.o.o. Split, M.A.G.D.D. d.o.o. Šibenik, Marina Commerce d.o.o. Punat, Mikeli Trade d.o.o. Zadar, Navita d.o.o. Ičići, Seven Sea Company d.o.o. Split.

2009

Odlučili smo uložiti truda (i sredstava) u preuređenje trgovine kako bi osim dobre pozicije i dobre ponude gostima omogućili ljepšu i moderno opremljenu trgovinu. I tu smo uspjeli jer je izgled interijera sada na vrlo visokoj razini.

2000

Selimo trgovinu u novi prostor u zgradi koja je nekada bila Duty Free Shop - pored recepcije Marine Punat.

U prostoru koji je na odličnoj poziciji i sa puno izloga otvorile su se mnoge mogućnosti širenja asortimana.

Sada nudimo gotovo sve što nautičarima treba na brodu i u luci. Od igle i konca za popravak jedara do motora, lanaca … preko odjeće i obuće pa sve do raznih rekvizita za razonodu na moru.

1995-1999

Trgovina posluje na prvom katu Yacht servisa. Iako je to bio veliki i moderno uređeni prostor, pozicija na prvom katu bez izloga nije bila dobro rješenje.

Naši partneri

Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.
  • Brodica d.o.o.