Često postavljana pitanja

Da li imate dućan gdje možemo doći vidjeti i kupiti robu?

Da, asortiman proizvoda je izložen i u našoj trgovini na adresi Puntica 7, 51521 Punat.

Kako se vrši plaćanje proizvoda?

Proizvode naručujete preko Web-a, Platiti možete općom uplatnicom ili pouzećem. Nakon što nam dostavite potvrdu o plaćanju ili uplata bude vidljiva na našem poslovnom računu robu Vam šaljemo na adresu dostave. Također, robu je moguće preuzeti osobno u našoj trgovini u Puntu.

Kolika je cijena dostave?

Za račune iznad 2.000,00 kn dostava je besplatna. Za račune do 1.999,99 kn cijena dostave je 30,00 kn.

Koji je vremenski rok isporuke?

Robu šaljemo HP Expressom i rok isporuke je 1-2 radna dana. U rokove uručenja ne računaju se dan prijama pošiljke, vrijeme kašnjenja zbog nepotpune i netočne adrese primatelja, zbog više sile ili zastoja u prometu, te neradni dani i dani kada se pošiljke ne uručuju.

Da li je moguće isti dan naručiti i preuzeti robu?

Da, u našoj trgovini u Puntu.Preuzimanje je moguće od ponedjeljka do subote u vremenu od 8-14h ili po dogovoru sa našim odjelom prodaje (kontakt).

Predomislio sam se. Mogu li vratiti proizvod?

Da, možete vratiti naručeni proizvod, ako nije već bio otvoren i korišten. Proizvod možete vratiti u roku 8 dana od trenutka primitka.

Obavezno priložite račun i obavijest s napomenom zašto vraćate proizvod. Za vraćeni proizvod će vam biti uplaćen novac na vaš račun, ali bit će odbijen trošak dostave.

Izuzetak je ako se proizvod vraća zbog naše greške ili oštećenja prilikom prijevoza. U ovom slučaju sve troškove dostave snosimo mi.

Naši partneri

Članice Marina Punat Grupe:
  • Marina Punat d.o.o.
  • Brodogradilište Punat d.o.o.
  • Marina Punat Hotel & Resort
  • Marina Commerce d.o.o.
  • Gajeta d.o.o.
  • Kvarner d.o.o.
  • Brodica d.o.o.